Servicii verificari apometre si verificari metrologice

INTERVENTII NON-STOP
0723590547

Servicii

Montaj si vanzare

      Departamentul tehnic al firmei, condus de ing. Chirita Virgiliu, impreuna cu cel al SC AFRISO EURO INDEX si TECHEM ENERGY SERVICES se ocupa de gasirea solutiilor tehnice pentru realizarea in cele mai bune conditii ale serviciilor prestate de SC IVI Prod Impex SRL.

1.a.    Lucrarile de instalatii sanitare, termice si de alimentari cu apa efectuate de noi sunt complexe. Acest site este dedicat verificarii conformitatii metrologice pentru contoare de apartament, DN 15, de bransament sau pasante DN 20 pana la DN300 si, sau inlocuirea lor cu contoarele produse de Minol si Techem in Germania, apometrele ZENNER si TECHEM pentru apa calda si rece. Am ales sa montam aceste contoare fiind foarte fiabile si de o calitate ce le impune pe piata din Europa. Inlocuim sau verificam metrologic orice dimensiune de contor de energie termica!
b.    Verificarile conformitatii metrologice sau inlocuirile contoarelor de apa se realizeaza dupa incheierea contractului de prestari servicii intre firma noastra si asociatiile de proprietari. Avem posibilitatea tehnica de a verifica intre 50 si 80 de contoare dn 15 pe zi. In cazul optarii Dvs. Pentru inlocuirea lor, fara verificare,  IVI Prod Impex poate schimba pana la 100 apometre DN15 zilnic. Pentru contoarele DN20, DN 25, DN 32, DN 40,DN 50, DN65,DN 80, DN 100, DN 125, DN 150, DN200, DN300 verificarea metrologica dureaza aproximativ 7 zile lucratoare.
c.    Pentru ca aceste actiuni sa se poata realiza in cele mai bune conditii este necesar ca organizarea si informarea corecta si sustinuta a locatarilor sa fie facuta din timp si cu multa rabdare de persoanele autorizate de asociatiile de proprietari/locatari si de personalul tehnic din firma noastra, care la orice ora va sta la dispozitie dupa solicitarea facuta de Dvs.
d.    Firma noastra se diferentiaza de concurenta prin:
-    Experienta de 19 ani in montajul si service-ul facut ca partener Afriso Euro Index pentru contoarele Zenner.
-    Personalul calificat si vechimea angajatilor in aceasta firma infiintata in anul 1992 cu sediul si birouri in Bucuresti.
-    Situatiile de lucrari si procesele verbale intocmite in timpul si la finalul prestarilor de servicii si anume : Situatie pentru fiecare apartament privind conformitatea instalatiilor gasite la intrarea in apartament, la finalul lucrarilor, starea sigiilor, seriile individuale ale sigiliilor puse de noi;  Situatie de plata detaliata pentru fiecare apartament; Buletinele de verificare a conformitatii, grupate pentru fiecare proprietar in parte, etc
-    Sigiliile cu rotor (tip electrica, distrigaz) inscriptionate ,inseriate unic avand fir de otel inoxidabil pe care le folosim cu success impotriva fraudelor din condominii. Dupa montajul lor fiindu-va usor sa tineti in frau toate incercarile unora de a ocoli legalitatea.
e.    Impreuna cu AFRISO EURO INDEX SRL  – parte a grupului german Minol – producator al contoarelor Zenner, si cu TECHEM ENERGY SERVICES - pentru contoarele de apa inteligente cu citire radio, de la distanta si repartitoarele de costuri pentru caldura TECHEM, venim in intampinarea dorintelor Dvs. cu un pret competitiv si OFERTE PROMOTIONALE PENTRU ASOCIATII DE PROPRIETARI/LOCATARI. Oferim si posibilitatea platii in rate pentru verificarea metrologica a apometrelor, schimbarea sau montajul contoarelor.  Contactati-ne pentru oferte personalizate !!!

DETALII TEHNICE

Contor de apă rece/caldă monojet Techem Germania - si Zenner

servicii

ETK/ETW  DN 15

       Contoarele de apă rece / caldă monojet Zenner ETK/ETW sunt cu mecanism uscat, cu transmitere magnetică, cu posibilitate de montare pe orizontală sau verticală, în funcţie de spaţiul disponibil – fabricate in Germania.
Contoarele au în compunere
-    corp din alamă cu canal de intrare-ieşire a apei, pe canalul de intrare fiind prevăzut cu filtru;
-    turbină – dispozitiv de măsurare ce funcţionează sub acţiunea apei, conceput special pentru o rezistenţă deosebită la depunerile de calcar;
-    integrator mecanic (care poate fi rotit cu 360˚ pentru o mai bună citire directă) alcătuit din 8 tamburi cifraţi şi un cadran cu ac indicator şi scară gradată cu valoarea diviziunii de 0,05 dm3;
-    cuplaj magnetic care asigură transmiterea mişcării între turbina şi integratorul mecanic;
-    preechipare pentru citire la distanţă sau echipare cu releu Reed, cu sistem M-Bus, cu modul radio;
-    echipare cu scut magnetic împotriva câmpurilor magnetice externe.

         Contoarele de apa rece / calda Techem Vario S - cu citire radio sunt fabricate in Germania si pot fi pre-echipate cu modul de citire la distanta sau fara avand posibilitatea de a le monta ulterior. De la producatorul german avem garantie pentru apometre de trei ani, fiind parteneri vechi!


         Sigilii cu rotor anti-efractie, unic identificabil, cu cablu din otel inoxidabil:


servicii

Domeiul de utilizare:
       Sigiliul ati-efractie unic identificabil privine si ofera dovezi vizibile ale accesuui neautorizat si/sau spargerea incuietorilor sau altor dispositive de securitate.
Acest produs este indicat pentru asigurarea securitatii de masura si control folosite de firma noastra.
Caracteristici tehnice:
Sigiliul anti-efractie este realizat din material plastic, cu elementul de sigilare metalic, inviolabilitatea sa fiind asigurata si prin forma.
            Sigilul este proiectat sa fie folosit o singura data. Inscriptionarea seriei numerice este dubla, ceea ce ii confera un plus de securizare si se realizeaza cu ajutorul unei instalatii laser.
Sigiliul este compus dintr-un corp transparent, pivot colorat si cablu metalic multifilar din otel inoxidabil. Corpul este prevazut cu doua zone semicircular bercluite cu rolul de a impiedica scoaterea pivotului din corp fara a lasa urme vizibile. Pivotul este prevazut cu o zona interioara de rupere la terminarea operatiunii de sigilare, cu rolul de a elimina fraudele datorate incorectei aplicari a sigiliului si de a permite realizarea controlata a sigilarii contoarelor de apa.
Cablul multifilar de orel inoxidabil, subtire, de 0,7 mm, permite utilizarea sigiliului in zone inguste.
Desigilarea se realizeaza doar prin taierea cablului de otel, fiind vizibila.


  Cutii de scrisori pentru asociatiile de proprietari / locatari :

           Proiectam, vindem si montam cutii postale pentru blocuri de o calitate exceptionala. Acestea se schimba odata la 30-40 de ani si pentru faptul ca este o alegere a DVS. care trebuie facuta in cunostinta de cauza va recomandam sa vedeti mostrele noastre si ale altor producatori. Numai asa veti vedea diferentele dintre produse. 

           Cutiile pe care le promovam sunt fabricate cu ajutorul ultimelor tehmologii taierea tablei cu ajutorul laserului, sudura cu roboti si vopsitorie cu materiale de calitate in camp electrostatic. Puteti alege dintr-o paleta larga de culori, promovand si combinatii intre doua nuante. Cutiile postale au broaste Yale avand fiecare cate doua chei si numarul de apartament inscriptionat pe un suport care sta intr-un locas special. Avem posibilitate de a monta module de 1-6 cutii si doua dimensiuni de aviziere. Va asteptam pentru a va putea arata produsele noastre deplasandu-ne la asociatiile Dvs. la orice ora doriti.

servicii
» legislatie in vigoare pentru montarea si verificarea metrologica