Echipa verificari metrologice contoare Zenner si Techem

INTERVENTII NON-STOP
0723590547

Cine suntem?

S.C. I.V.I. Prod Impex Srl - Dupa 29 de ani de la infiintare! Firma noastra isi continua activitatea in domeniul instalatiilor si al constructiilor bazata pe relatia clientul multumit aduce client. Suntem o firma infiintata in anul 1992, cu sediul social, birouri si portofoliu de lucrari in Bucuresti, Ilfov si toata Romania, fiind alaturi de asociatiile de proprietari si alti beneficiari incepand cu anul 1999 cand am trecut in sfera noastra de activitati si montajul contoarelor de apa in apartamente si continuand din anul 2005 cu montajul repartitoarelor de costuri pentru caldura. In ambele cazuri am ales sa avem ca parteneri producatori seriosi din Germania : Zenner - Minol ( Afriso Euro Index ) pentru contoare si Techem Energy Services pentru repartitoare de costuri pentru caldura si contoare de apartament cu citire radio de la distanta. Vezi http://apometreradio.blogspot.ro/

Apometrele inteligente cu citire de la distanta sunt principala noastra preocupare pentru urmatorii ani! 

Echipa noastra executa lucrari de inlocuire coloane verticale si orizontale alimentari cu apa la nivelul asociatiilor de proprietari al cele mai competitive preturi facand lucrari de calitate. 

Calculam SET (suprafata echivalent termica) pentru cladiri de locuinte si birouri pentru calculul corect al repartizarii energiei termice. Suntem specialisti si avem personal calificat pentru acest lucru.

Va asteptam cu drag.


Echipa noastra

Virgiliu Chirita
Virgiliu Chirita
Profesie: Inginer Constructii Civile

Director general     


Absolvent UTCB, sectia Stiinte aplicate, promotia 1999, de la inceput integrat in conducerea firmei SC I.V.I. Prod Impex este implicat in managementul si latura tehnica a acesteia. Seriozitatea si promptitudinea cu care vine in fata clientilor il recomanda ca fiind cel care poate raspunde pertinent oricaror intrebari tehnice si cereri de oferta pentru noii si vechii clienti ai nostri. Administreaza si blogul cu tematica "APOMETRE INTELIGENTE": http://apometreradio.blogspot.ro/

 

Telefon 0723.590.547

 

 

 

Sarbulet Marius
Sarbulet Marius
Profesie: Inginer electronist

Director tehnic 

 

Absolvent Univ. Politehnica Bucuresti este angajat in firma noastra din anul 2005 parcurgand toate etapele pentru a promova in functia actuala. Dezvolta si sustine tehnic compartimentul de repartitoare de costuri pentru caldura fiind cel care asigura legatura noastra cu Techem Energy Services srl si buna desfasurare a activitatilor instalatorilor pe teren. 

 

Telefon 021.250.08.58

 

 

 

 

Alin Simion
Alin Simion
Profesie: inginer constructor

Proaspat absolvent dar cu mare dorinta de a se experimenta in domeniul repartizarii de costuri si a celorlalte activitati efectuate de firma noastra ( montaje de contoare apa cu citire radio de la distanta, repartitoare de caldura, apometre Zenner, Techem etc, instalatii subsol, etc)